Huis
Tuin
Video

Bijzonder: deze boekenkasten zijn nét even anders

Boeken verdienen het om tentoongesteld te worden. Toch is het helaas vaak net even anders, en liggen ze weg te stoffen in een doos op zolder. Zonde! Met een bijzondere boekenkast kijk je je ogen uit.

Het hoekje om

Deze boekenkast blijft maar doorgaan: doordat ‘ie het hoekje omgaat, verandert de kamer bijna in een bibliotheek. Tip: houd de inrichting rustig door de kast in eenzelfde kleur als de muren te houden.

Over de deur

De ultieme bibliotheek: deze muur is van top tot teen gevuld met boeken, zélfs boven de deur, waardoor je letterlijk door je boekenkast heen loopt. 

Trappenhuis

Dit is nog eens optimaal benutten van de ruimte die je hebt! Door de ruimte onder de trap te gebruiken als boekenkast, heb je meteen een doel voor deze loze ruimte gevonden.

Net niet recht

Deze boekenkast geeft een moderne twist aan de standaard houten kast. Doordat ‘ie verbogen is, wek je meteen een ruimtelijkere indruk dan met een statige kast. Handig!

Daar staat ‘ie dan, je nieuwe boekenkast. Wat nu?
Zó richt je hem in

Fotocredits
Headerfoto: Patrick Tomasso - Unsplash
Foto 1: Hemtrevligt
Foto 2: SF Girl
Foto 3: Small House Bliss
Foto 4: Joined and Jointed

Christa Koeyvoets
ID: 8021

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven