Huis
Tuin
Video

Laat je plant shinen met een van deze bijzondere plantenpotten

Ondanks dat de standaard terracotta pot eigenlijk overal bijpast, is het wel een klein beetje saai. Er zijn namelijk oneindig veel soorten bloempotten verkrijgbaar in alle vormen, maten en kleuren. Kies daarom eens voor wat anders!

Planten passen in ieder interieur. Je kunt hierbij een bijzondere pot gebruiken om hem echt te laten matchen. Dit zijn een aantal voorbeelden van planten die net even anders zijn.

Diertjes

Je ziet ze steeds vaker terug: de bloempotten in de vorm van een dier. Ze geven een leuk en speels effect om je plant net even iets specialer te maken. Ze staan superleuk met bijvoorbeeld een simpel vetplantje zodat je de pot extra goed ziet.

Hangende pot

Hangplanten zijn al een langere tijd een favoriet. Maar wat is een hangplant zonder leuke hangende pot? Neem bijvoorbeeld onderstaande strakke, moderne hangpot. Hier kun je natuurlijk ook gaan voor een schattige print zoals een katje.

Figuren

Er zijn superveel bloempotten gebaseerd op bekende films of figuren. Neem onderstaande bloempot van Groot van ‘Guardians of the Galaxy’. Als je plant hieruit groeit, groeit hij net zoals in de film. Ook zijn er schattige potjes van bijvoorbeeld Pokémon.

Je kunt ook zelf een speciale pot voor je planten maken. Hoe leuk is deze met touw bijvoorbeeld?! 

Fotocredits
Headerfoto: Lisa Fotios - Pexels
Foto 1: Urban Outfitters 
Foto 2: MinkyMooCeramics - Etsy
Foto 3: GlyphsStudio - Etsy
Foto 4: Sas & Belle - Asos 
Foto 5: Mirror3dart - Etsy 
Foto 6: Skipdesign3d - Etsy

Julia van Rijn
ID: 7886

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven