Huis
Tuin
Video

6x spiegels in bijzondere vormen, maten en kleuren

Spiegels zijn onmisbaar in je woning, en niet alleen om even te kijken hoe je eruit ziet. Het is namelijk ook een heel functioneel decoratiestuk wat in alle soorten en maten te verkrijgen is. AD Wonen heeft een aantal soorten op een rijtje gezet.

Spiegels zijn dus niet weg te denken als decoratiestuk in onze woning. Ze zorgen ervoor dat je ruimte een stuk groter lijkt en het is een echte eyecatcher in huis.

Bijzondere vormen

Een spiegel hoeft natuurlijk niet altijd vierkant of rond te zijn. Neem deze schattige druppeltjes van Casa. Deze kun je bijvoorbeeld mooi verwerken in je gallery wall. Ook kun je meerdere kleine spiegels in verschillende vormen en maten met elkaar combineren.

Is het wel een spiegel?

Sommige spiegels lijken op het eerste gezicht helemaal niet op spiegels. Onderstaande spiegel lijkt bijvoorbeeld op een boomstam, maar is toch echt een spiegel. Er is hier namelijk een boomstamafdruk geprint op spiegelglas. Zo heb je een kunstwerk en spiegel in een! Ook de marmerspiegel is hier een voorbeeld van.

Kleuren en prints

Een spiegel kun je ook mooi combineren met kleur en prints. De lijst om het spiegelglas kan namelijk een mooi kleurtje of een mooie print hebben. Zo kun je je spiegel matchen bij andere meubels of accessoires in huis.

Handige spiegels

Wat je tegenwoordig vaak ziet is een spiegel met een plankje of andere opbergmethode erin verwerkt. Dit is ontzettend handig want extra opbergruimte is altijd welkom. Een multifunctionele spiegel dus!

Leuk, al die spiegels in huis, maar schoonmaken is een ander verhaal. Op deze manier krijg je je spiegel gemakkelijk streepvrij. 

Fotocredits
Headerfoto: Eigen Huis en Tuin
Foto 1: Casa - Drop spiegel goud
Foto 2: Deknudt Mirrors - Arbo
Foto 3: Deknudt Mirrors - Marble
Foto 4: La Redoute - Irudie spiegel
Foto 5: Eigen Huis en Tuin

Tekst
Julia van Rijn

Bron: AD Wonen

ID: 7829

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven