Huis
Tuin
Video

Alles weten over smart living? Kom dan naar hét techfestival: Bright Day!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Smart Home? Kom dan langs bij hét jaarlijkse techfestival Bright Day!

Het festival wordt georganiseerd door Bright, het tech-platform van Nederland. Bright Day vindt plaats op 23 en 24 november in de Expo Haarlemmermeer.

Op het festival vind je de nieuwste Smart Home gadgets zoals onder andere de Crownstone, een slimme module voor stopcontacten en lichtpunten. Daarnaast kun je de Smart Home gadgets ook zelf uitproberen en ervaren! Op Bright Day vind je een speciale Smart Home area, mede mogelijk gemaakt door Loods5.

In de Smart Home area vind je ook een expositie van Dutch Design Week, met de beste design- en techprojecten die dit jaar in Eindhoven zijn gepresenteerd. Op Bright Day test je ook zelf de nieuwste gadgets, maak je een ritje in een van de elektrische voertuigen en ontmoet je de modernste robots.  Het belooft ook dit jaar weer een innoverend én interessant event te worden!

Ben jij klaar om de nieuwste tech ontwikkelingen te ontdekken? Haal dan hier snel je tickets! Wacht niet te lang want de kaarten vliegen eruit!

Binnenkijken bij… een huis vol slimme gadgets
Binnenkijken
Daphne van Kaam
ID: 9557

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven