Huis
Tuin
Video

Budgettip: binnenkort opent er een nieuw Chinees woonwarenhuis in Nederland!

Nederlanders vinden weinig dingen fijner dan heerlijk besparen en koopjes jagen! De grote baas van Blokker, Michiel Witteveen, wist dit maar al te goed toen hij de retailrechten kocht van Miniso. Deze Chinese winkelketen ga je volgend jaar tegenkomen in ons kikkerlandje!

Per 2020 openen er drie filialen, namelijk in Utrecht, Amsterdam en Eindhoven. Uiteindelijk zullen er ongeveer vijftig filialen in Nederland komen. Deze winkelketen kan vergeleken worden met de HEMA en Action, hoewel het niet bekend wil staan om ‘Chinese troep’. Ze bieden namelijk producten aan die wat meer design-gedreven zijn dan onze bekende ketens doen. Je zou hier mooie cadeau-artikelen maar ook interieuritems kunnen scoren!

Wow: deze koffiekopjes zijn gemaakt van... koffiedik!
Keuken

Retailexper Fred Rutgers heeft veel vertrouwen in dit nieuwe concept: "Qua vormgeving kan het zich zeker niet meten aan Zweedse designers, maar ze hebben een leuk assortiment voor fatsoenlijke prijzen." Volgens Rutgers staat het bedrijf qua design een stapje hoger dan Action en HEMA, wat natuurlijk een interessante toevoeging is. Op diverse media wordt ook de vergelijking met Flying Tiger gemaakt. Wij zijn heel benieuwd wat dit bedrijf gaat verkopen!

Fotocredits:

Bron: AD Wonen

Headerfoto: Wikimedia

Esmée Duindam
ID: 9639

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven