Huis
Tuin
Video

De Eigen Huis & Tuin Helpdesk, hoe werkt die precies?

Dagelijks krijgen we op de redactie van Eigen Huis & Tuin enorm veel vragen rondom klussen en het inrichten van je huis. We beantwoorden deze altijd graag en willen dat de hele maand oktober op grote schaal aanpakken. Dus: heb je geen idee wat je moet doen met dat ene saaie hoekje in huis, of wil je nou eindelijk eens weten hoe je moet behangen? Heb je advies nodig om je huis te stylen? Voor al je styling- en klusvragen kun je de hele maand bij onze helpdesk terecht!

Helpdesk, binnenkort geopend!

Vanaf zaterdag 5 oktober kan iedereen met een klus- en stylingvraag contact opnemen met de Helpdesk. Michiel de Zeeuw en Thomas Verhoef gaan, met een team van experts, aan de slag om je op weg te helpen en te voorzien van praktische oplossingen en antwoorden op jouw prangende vragen.  Gratis 'huis stylings-advies' dus!

Tekst gaat door onder de advertentie

Stel hier je vraag!

Hoe stel ik mijn vraag?

Vanaf 5 oktober kun je terecht op www.eigenhuisentuin.nl/helpdeskformulier. Wij zorgen ervoor dat jouw vraag terechtkomt bij ons team van experts en proberen je dan zo snel mogelijk antwoord te geven.

Let op: Heb je meerdere vragen? Leuk! Stuur ze dan alleen wel één voor één in zodat ze door de juiste persoon beantwoord kunnen worden.

Stel hier je vraag!

Wanneer krijg ik antwoord?

Zo snel mogelijk! We zitten met een team van experts klaar om alle vragen te beantwoorden. We streven ernaar dit binnen 48 uur te doen en bij enorme drukte binnen 7 dagen. We hebben nou eenmaal geen superkrachten. 

Stel hier je vraag!

Livestream

Hou de hele maand oktober de website en social media-kanalen goed in de gaten! We komen met een aantal leuke acties, video's en artikelen om je zo goed mogelijk te helpen met jouw klus of stylingvraag. En... op zondag 27 oktober kun je live al je stylingvragen stellen aan Michiel, zet die datum dus vast in de agenda! 

Stel hier je vraag!

Inspiratie!

Wil je niets missen van de Helpdesk, of alvast wat meer informatie opdoen? Schrijf je dan, onderaan deze pagina, in voor onze nieuwsbrief.

Stel hier je vraag!
Marijke van Gemert
ID: 9255

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven