Huis
Tuin
Video

De Eigen Huis & Tuin Helpdesk, hoe werkt die precies?

Dagelijks krijgen we op de redactie van Eigen Huis & Tuin enorm veel vragen rondom klussen en het inrichten van je huis. We beantwoorden deze altijd graag en willen dat de hele maand oktober op grote schaal aanpakken. Dus: heb je geen idee wat je moet doen met dat ene saaie hoekje in huis, of wil je nou eindelijk eens weten hoe je moet behangen? Heb je advies nodig om je huis te stylen? Voor al je styling- en klusvragen kun je de hele maand bij onze helpdesk terecht!

De helpdesk is gesloten!

De hele maand oktober kon iedereen met een klus- en stylingvraag contact opnemen met de Helpdesk. Michiel de Zeeuw en Thomas Verhoef gingen, met een team van experts, aan de slag om je op weg te helpen en te voorzien van praktische oplossingen en antwoorden op jouw prangende vragen.  Gratis 'huis stylings-advies' dus!

Tekst gaat door onder de advertentie

Hoe stel ik mijn vraag?

De helpdesk is helaas gesloten. Hou in het voorjaar onze social media in de gaten voor een nieuwe campagne!

Nalezen

Wil je de handigste artikelen rondom styling en klussen teruglezen? Dat kan hier! Wellicht staat het antwoord op jouw vraag er ook al tussen. 

Marijke van Gemert
ID: 9255

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven