Huis
Tuin
Video

De geur van oude boeken en scheidingspapieren: dit zijn de meest bizarre geurkaarsen

Wanneer je aan geurkaarsen denkt, dan denk je waarschijnlijk meteen aan geuren zoals vanille, amandel, sandalwood, of een frisse bloemengeur. Maar een geurkaars met de geur van oude boeken of een gloednieuwe Macbook? Het bestaat echt!

Foto: Twelve South

1. De geur van een nieuwe Macbook
De zogenaamde ‘Applegeeks’ zullen het er over eens zijn. Er gaat niets boven de geur van een gloednieuwe macbook. En daarom is er een geurkaars op de markt gezet die hier precies naar ruikt.  

Foto's: Etsy en True Grace

2. De geur van oude boeken
De favoriete geur van iedere boekenwurm: de geur van boeken! En als het even kan ook nog een oud boek dat al jaren in een kast staat te verstoffen. Heerlijk? Dan is dit wel een kaars voor jou. 

De geur van bibliotheek is overigens onze favoriet, omdat die kaars er ook nog eens heel fancy uitziet. 

Foto: Flick Candles

3. De geur van Netflix & Chill
Heb je een ‘Netflix (& Chill)’ date? Dan maak je het natuurlijk op en top romantisch met kaarsjes. Maar deze kaars met de geur van ‘Netflix & Chill’ (hoe dat dan ook  mag ruiken) is daar natuurlijk al helemaal geschikt voor.

Foto: Flick Candles

4. De geur van een echtscheiding
Je zal wel denken: wie wil nou dat zijn huis naar echtscheidingspapieren ruikt? Maar stel je bent al ontzettend lang bezig je echtscheiding rond te krijgen en het is eindelijk klaar, dan mag daar best een kaarsje voor opgestoken worden. Mét de geur van echtscheidingspapieren natuurlijk.

Foto: Kellogg’s 

5. De geur van chips
Gek op chips? Dan mag deze kaars niet ontbreken in je huis. Deze geurkaarsen ruiken namelijk naar chips van Pringles. En omdat chips altijd in tientallen smaken bestaat, bestaan deze kaarsen ook in de gekste geuren. Mmm... een huis met Texas BBQ- of Cheesy Cheese-geur! De geurkaarsen zijn alleen wel een kwelling als je ook echt trek hebt in chips, maar het niet in huis hebt... 

Headerfoto: Arnold Leung - Unsplash
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 3007

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven