Huis
Tuin
Video

De kleuren van nu #1: Spiced Honey

In samenwerking met Flexa
Kleuren waar jij je goed bij voelt, zijn een must in huis. De komende weken geven wij je samen met Flexa tips over het gebruik van kleur in je interieur. Deze week staat de kleur Spiced Honey centraal. Recent uitgeroepen tot dé kleur van 2019. Wij vertellen je wat het effect van deze Flexa Creations kleur is en hoe je hem het beste combineert.

Effecten van Spiced Honey

Kijk voordat je jouw droomkleur uitkiest naar het effect van deze kleur in de ruimte. De kleur Spiced Honey is stijlvol, warm en elegant. Het is een vriendelijke kleur die je een goed gevoel bezorgt en tegelijkertijd ook een kleur die je oppept en energie geeft. Welk effect het precies in welke ruimte heeft, is afhankelijk van waar je de kleur gebruikt en hoe je het combineert.

Spiced Honey in huis

Door de veelzijdigheid van de kleur kan Spiced Honey eigenlijk door heel je huis worden gebruikt. Zo is het warme, rustgevende karakter van de kleur bijvoorbeeld ideaal voor in een werk- of tienerkamer. Het geeft een ontspannen sfeer, waardoor jij of jouw kinderen heerlijk zen kunnen werken. Maar Spiced Honey kan net zo goed worden gebruikt in je woonkamer, waar de kleur een krachtig statement kan maken met haar amberkleurige ondertoon.

Hoe combineer je Spiced Honey?

Spiced Honey kan je op vele manieren combineren, waardoor je verschillende sferen kunt creëren. Gebruik je hem in je woonkamer? Combineer Spiced Honey dan bijvoorbeeld met de kleur Tasty Toffee voor een luxe uitstraling. In een werk- of tienerkamer staat een combinatie met de kleur Joyful Ruby goed: een energieke kleur die je een boost geeft tijdens het werken. Een extra tip! Zorg bij Spiced Honey op je muren ook voor verschillende materialen in je interieur, zoals een combinatie van hout met messing. Een mix van materialen zorgt voor karakter in je woning. Nog meer informatie over Spiced Honey vind je hier. Zie jij deze kleur al in je woning pronken?   

ID: 4431

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven