Huis
Tuin
Video

De kleuren van nu #2: Vintage Blue

In samenwerking met Flexa
Kleuren waar jij je goed bij voelt, zijn een must in huis. De komende weken geven wij je samen met Flexa tips over het gebruik van kleur in je interieur. Deze week staat de kleur Vintage Blue centraal. Wij vertellen je wat het effect van deze Flexa Creations kleur is en hoe je hem het beste combineert.

Effecten van Vintage Blue

De kleur Vintage Blue is stijlvol en rustgevend. Eigenlijk een beetje alsof je op het strand ligt en naar de rustgevende, felblauwe lucht kijkt. En het heeft nog meer voordelen! Vintage Blue staat lekker fris in je ruimte.

Vintage Blue in huis

Je kunt Vintage Blue eigenlijk overal in je huis gebruiken. Zo staat Vintage Blue perfect in de woonkamer, waar je de kleur kunt combineren met Summer Splash om je ruimte meer warmte te geven. Of ga voor Vintage Blue in de slaapkamer, waar je het combineert met Dusty Lavender voor meer diepte. Door deze verrassende combinatie komt Vintage Blue helemaal tot zijn recht.

Hoe combineer je Vintage Blue?

Vintage Blue kun je combineren met verschillende kleuren en materialen. Geef de kleur meer karakter door het te combineren met een donkere kleur zoals Royal Blue. Of combineer Vintage Blue met warme kleurtinten zoals Goudsbloem. In combinatie met natuurlijke elementen en verschillende materialen zoals messing, maak je het geheel af. Hoe denk jij over Vintage Blue in je huis?

ID: 4434

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven