Huis
Tuin
Video
& Flexa

De kleuren van nu #3: Heart Wood

Kleuren waar jij je goed bij voelt, zijn een must in huis. De komende weken geven wij je samen met Flexa tips over het gebruik van kleur in je interieur. Deze week staat de kleur Heart Wood centraal. Wij vertellen je wat het effect van deze Flexa Creations kleur is en hoe je hem het beste combineert.

Effecten van Heart Wood

Heart Wood is dé Flexa kleur van 2018. De kleur die meteen aan de liefde laat denken is super populair. Naast het lieflijke karakter van de kleur staat het ook voor de kalmerende en serene eigenschappen van de natuur. Dit zie je terug in huis als je de kleur gebruikt. Het geeft een warme en rustgevende uitstraling.

Heart Wood in huis

Waar je ook de kleur Heart Wood gebruikt, je kunt er eigenlijk niet de mist mee ingaan. Wat dacht je van in je slaapkamer? Het kalmerende en serene karakter van de roze tint Heart Wood is daar perfect voor. Maar de kleur staat net zo goed in de woonkamer, waar het warme karakter zorgt voor sfeer en een geborgen gevoel.

Hoe combineer je Heart Wood?

Met Heart Wood kun je alle kanten op in huis. Combineer de kleur in de slaapkamer met Rose Wood om een luxe uitstraling te creëren. Krijg een luxe en smaakvolle keuken door Heart Wood te combineren met donkerrood. Of ga voor een frisse look door Heart Wood te combineren met wit in de slaapkamer. Om het geheel nóg stijlvoller te maken kun je Heart Wood combineren met overdadige stoffen en metallic accessoires. Zie jij Heart Wood al schitteren in je huis?

ID: 4435

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven