Huis
Tuin
Video

De kleuren van nu #4: Olive Tree

& Flexa
Kleuren waar jij je goed bij voelt, zijn een must in huis. De komende weken geven wij je samen met Flexa tips over het gebruik van kleur in je interieur. Deze week staat de kleur Olive Tree centraal. Wij vertellen je wat het effect van deze Flexa Creations kleur is en hoe je hem het beste combineert.

Effecten van Olive Tree

Olive Tree geeft een fris en natuurlijk gevoel aan je ruimte. Het is een kleur waarbij je je lekker kunt ontspannen in huis. En de kleur Olive Tree heeft nog een ander belangrijk voordeel! Je wordt door deze kleur gestimuleerd om lekker naar buiten te gaan, waardoor je niet meer je dagelijkse beweging hoeft te missen. Ideaal als je even geen motivatie hebt om te sporten.

Olive Tree in huis

De kleur Olive Tree is zo veelzijdig, dat er eigenlijk geen ruimte in huis is waar hij níet gebruikt kan worden. Zo is de kleur Olive Tree perfect in een ruimte die buiten met binnen verbindt. Zo krijg je een natuurlijke overgang tussen het huis en de tuin. Daarom staat Olive Tree ook mooi in een ruimte met veel ramen.

Hoe combineer je Olive Tree?

Je kunt Olive Tree op veel verschillende manieren combineren. Combineer het met het contrasterende roze voor een verrassende twist. Of voeg neutrale materialen zoals hout toe voor een natuurlijke uitstraling. Zie jij de kleur Olive Tree al in je huis schitteren?

ID: 4436

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven