Huis
Tuin
Video

De kleuren van nu #5: Industrial Grey

& Flexa
Kleuren waar jij je goed bij voelt, zijn een must in huis. De komende weken geven wij je samen met Flexa tips over het gebruik van kleur in je interieur. Deze week staat de kleur Industrial Grey centraal. Wij vertellen je wat het effect van deze Flexa Creations kleur is en hoe je hem het beste combineert.

Effecten van Industrial Grey

Industrial Grey is een rustige en warme kleur. Met Industrial Grey op je muren kun je lekker tot rust komen in huis. En ook niet geheel onbelangrijk: Industrial Grey zorgt voor een hartstikke stijlvol interieur.

Industrial Grey in huis

De kleur Industrial Grey kan door heel je huis worden gebruikt. Wat dacht je van in de slaapkamer? Dankzij het ontspannen karakter van deze kleur is hij ideaal voor de slaapkamer. Maar de kleur kan ook een luxe uitstraling geven, wat weer mooi naar voren komt in de woonkamer.

Hoe combineer je Industrial Grey?

Deze kleur kun je goed combineren met andere grijstinten, zoals met Fresh Linen en Sea Foam. Maar Industrial Grey is ook perfect te combineren met andere kleurtinten, zoals groen of blauw. Combineer de kleur met sfeervolle accessoires om het geheel af te maken. Zo staat het stijlvol om Industrial Grey te combineren met hout, een materiaal dat van zichzelf al een warm karakter heeft. In combinatie met Industrial Grey is het warme gevoel helemaal af. Ga jij voor Industrial Grey in huis?

Liever een andere trendkleur in huis? Ga dan bijvoorbeeld voor Olive Tree, Heart Wood, Vintage Blue of Spiced Honey

ID: 4437

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven