Huis
Tuin
Video

De leukste alternatieven voor een standaard fotolijst

Verdient jouw mooie foto meer dan zo'n standaard fotolijst? Geef er dan een originele draai aan en kies voor een originele manier om je foto's op te hangen. Wij geven je de leukste alternatieven!

1. Wandrek

Welke foto moet je in de lijst doen? Die ene waar je samen met je familie opstaat? Of ga je toch liever voor vakantiefoto? Lastig! Gelukkig hoef je niet te kiezen als je een wandrek hebt. Hier kun je gewoon meerdere foto’s met wasknijpertjes aan de lijst vastmaken. Je ziet hier hoe je deze lijst zelf maakt.  

2. Kaartenhouder

Een kaartenhouder is handig als je tijdens een spelletje veel te veel kaarten vast moet houden. Maar, je kunt er nog veel meer mee. Gebruik je kaartenhouders als fotolijsten! Ga bijvoorbeeld voor een houten kaartenhouder, of eentje van kurk, voor de meest natuurlijke look. 

3. Washi tape

Maak zelf fotolijstjes van washi tape! Ideaal, want zo heb je supersnel én goedkoop nieuwe lijstjes. En het ziet er ook nog eens stijlvol uit. Durf met washi tape lekker nonchalante lijstjes te maken voor een speels effect. Ze hoeven niet helemaal afgemeten te zijn.

4. Waslijn

Of hang je foto's op aan een kleine waslijn. Hang deze lijn bijvoorbeeld in een houten frame om het idee van een fotolijst te creëren. Je maakt de foto's gemakkelijk vast met wasknijpers. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is spijkers, hout, een waslijn en wasknijpers. En natuurlijk zin om creatief aan de slag te gaan.

Bekijk ook:

Fotocredits
Headerfoto: VladyslavDukhin -Pexels
Foto 1: Theanastasiaco
Foto 2: Ikea
Foto 3: Designsponge
Foto 4: VladyslavDukhin -Pexels

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3806

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven