Huis
Tuin
Video

De mooiste kalenders voor het nieuwe jaar

Ben je op zoek naar een nieuwe kalender voor 2019 en heb je wat inspiratie nodig? Wij hebben een paar van de mooiste kalenders voor 2019 voor je op een rijtje gezet:

Scandinavisch en zwart-wit

Eerder vertelden we al waarom een zwart-wit interieur alles behalve saai is, en hetzelfde geldt voor de kalender hierboven. Deze kalender is erg simpel, maar zó mooi. Je kunt deze kalender inlijsten, of geef hem een plekje in je fotowand.

Verkrijgbaar bij:  Desenio

Voor een vrolijk jaar

Houd je meer van kleur? Dan is dit een kalender voor jou. Elke maand word je verwelkomd met een nieuw, vrolijk en kleurrijk plaatje. Zo kun je elke maand genieten van een nieuwe poster van verschillende ontwerpers. Deze kalender is zeker een goed begin van het nieuwe jaar.

Verkrijgbaar bij:  Juniqe

kleurrijke kalender met giraffe
maandoverzicht kleurrijke kalender

Met vrienden en familie

Hoe leuk is dit?! Je kunt je eigen kalender ontwerpen mét je zelf uitgekozen foto’s. Zo kun je het hele jaar kijken naar je favoriete foto's van je vrienden en familie. Zo past de kalender helemaal  in je interieur met een superleuke persoonlijke touch!

Verkrijgbaar bij:  Albelli

Foto kalender

Roze, roze, roze

Deze kalender is echt alleen voor liefhebbers van roze! Elke maand tover je een nieuw, prachtig, roze plaatje tevoorschijn. Deze kalender heeft een romantische sfeer met veel rozen en natuurplaatjes. Wij zitten op een roze wolk door deze kalender, zo mooi.

Verkrijgbaar bij: Juniqe

roze kalender met takken
maand overzicht roze kalender

Lees ook deze artikelen:

Fotocredits
Header: Desenio
Foto 1: Juniqe
Foto 2: Juniqe
Foto 3: Albelli
Foto 4: Juniqe
Foto 5: Juniqe

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 3798

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven