Huis
Tuin
Video

De mooiste moderne hoekhaarden waar je warm van wordt

Een hoekhaard geeft een stijlvolle én sfeervolle uitstraling aan je interieur. Doordat een hoekhaard een opening heeft aan twee verschillende kanten, creëer je mooie effecten in huis met de vlammen die van allerlei zijdes te zien zijn.

In je woonkeuken

Een openhaard is een echte eyecatcher in je interieur. Het staat natuurlijk en geeft warmte aan je ruimte. Ga bijvoorbeeld voor een haard in je woonkeuken als verbindend element. Heb je kleine kinderen? Ga dan wel voor een haard met glas.

Bij een glazen deur of raam

Een haard staat ook prachtig bij een glazen deur. Je krijgt hierdoor een ruimtelijk effect. Extra pluspunt: word je meteen verwelkomd door een lekkere warme haard als je na een koud wandeling binnenkomt. Ideaal toch?

Net als bij een glazen deur zorgt een hoekhaard bij een raam voor een ruimtelijk effect. Het leuke van een hoekhaard is dat je er doorheen kunt kijken. Dit geeft een extra touch als je haard bij een raam zit.

Naast je brandhout

Brandhout staat stijlvol in je interieur, zeker naast je hoekhaard. Het geeft een warme, én natuurlijke uitstraling. Voor de meeste hoekhaarden heb je zelf eigenlijk geen brandhout nodig, maar stiekem vinden we het er gewoon heel leuk uitzien.  

Fotocredits
Headerfoto: Boley
Foto 1: Boley
Foto 2: Boley
Foto 3: Haardencentrumnederland -Jotul
Foto 4: Brunner

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3468

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven