Huis
Tuin
Video

Eindelijk een krabpaal die wél mooi is!

Dilemma: je kat vindt het heerlijk om lekker los te gaan op een krabpaal, maar jij vindt het een doorn in het oog. Krabpalen zijn nou eenmaal nooit echt mooi. Behalve dit exemplaar!

Wil je voorkomen dat je kat zijn nagels in je mooie meubels zet, dan is een krabpaal een oplossing. Verder is het ook nog handig om hiermee rekening te houden. Maar het probleem met krabpalen is: ze zijn vaak zo verschrikkelijk lelijk, groot en lomp. Met uitzondering van dit exemplaar… Eindelijk een krabpaal die wél gezien mag worden!

Designer Jiyoun Kim is de man achter deze bijzondere krabpaal. Hij sloeg de handen ineen met Milliong, een Koreaans bedrijf in accessoires voor (huis)dieren. In hun persbericht schrijven ze: “We houden van huisdieren en tegelijkertijd streven we naar een mooi en wonderbaarlijk dagelijks leven. (...) Door de unieke kleur van ontwerper van Jiyoun Kim te combineren met de toewijding van Milliong kunnen kat en baasje in harmonie samenleven.”

Custom made

En extra leuk aan dit designer item is het feit dat je de krabpaal zelf kunt samenstellen in ‘inrichten’. Slapen jouw katten bijvoorbeeld de hele dag, dan kun je de focus op de mandjes leggen. Zijn je katten wat actiever ingesteld en zijn ze dol op spelen en overal hun nagels in zetten? Dan kun je beter wat meer krab-elementen toevoegen.

Flink prijskaartje

De krabpalen worden overigens op bestelling gemaakt, precies afgesteld op je voorkeuren. Dus je kunt wel nagaan dat het een aardige investering zal zijn. Is het je dat allemaal waard? Dan moet je hier zijn om er een te bestellen!

Marjolein Sintenie
ID: 8397

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven