Huis
Tuin
Video

Deze Japanse webshop verkoopt te gekke design kattenmeubels

Ben jij een echte kattenliefhebber en vind je dat jouw lievelingsdiertje ook zijn eigen interieur verdient? Grijp nu je kans!

Bankje voor de kat

Deze Japanse webshop heeft daadwerkelijke interieurontwerpers gevraagd om meubilair voor katten te ontwerpen. Hierdoor heeft het een chique uitstraling en past het perfect binnen jouw eigen interieur! Zo kan je kat heerlijk hoffelijk loungen op zijn eigen sofa of tweepersoons (of tweekats in dit geval) bed.

Hondenbaasjes opgelet: vanaf 1 januari 2020 is dit verplicht
Woonkamer

Zelf maken?

Het is best wel lastig om te bestellen vanuit Japan, maar geef niet te snel op! Op de website wordt per meubelstuk uitgelegd hoe het gemaakt wordt. Door diverse filmpjes kun je er precies achterkomen hoe ze in elkaar gezet worden. Als je erg handig bent, zou je ze eventueel na kunnen maken!

Zou je kat nu echt plaatsnemen op een van zijn eigen designer meubels? Wij hebben dit nog niet kunnen testen. Ze zien er in ieder geval erg ontspannen uit, dus vast het proberen waard toch?

Fotocredits:

Headerfoto: Okawa Kagu

Esmée Duindam
ID: 10151

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven