Huis
Tuin
Video

Handig! Deze 3 planten verjagen vlooien

Wil je vlooien uit je huis verjagen voor zowel jezelf als je huisdieren? Met deze 3 planten in je huis heb je de minste kans op vlooien!

1. De Aloë vera plant

De Aloë vera plant is heel populair om meerdere redenen. Naast de hydraterende werking van het Aloë sap, kun je het ook perfect gebruiken als afweermiddel voor vlooien. De geur die deze plant verspreidt jaagt vlooien direct weg!

2. Kruidenplanten

Meerdere soorten kruidenplanten hebben een goede werking als je vlooien in huis wilt bestrijden. Vaak zijn het de planten die een sterke geur hebben. Denk hierbij aan lavendel, munt, rozemarijn, kattenkruid of citroengras. Je kunt dit bijvoorbeeld in de tuin planten, of in de keuken zetten. Handig, want dan kun je het tijdens het koken ook gelijk gebruiken!

3. Bloemen

Natuurlijk kunnen de bloemen niet achterblijven in dit rijtje. Zet een mooi boeket op de keukentafel, bijvoorbeeld van chrysanten of madeliefjes. Heb je nou echt groene vingers? Dan kun je ze ook in de tuin laten groeien.

Fotocredits:

Headerfoto: StockSnap - Pixabay

Esmée Duindam
ID: 9192

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven