Huis
Tuin
Video

Zo style je dierenschedels aan je muur!

Dierenschedels zijn niet alleen mooi in je huisje in de sneeuw tijdens wintersport, maar kunnen ook heel stijlvol in je eigen huis opgehangen worden! Zo kun je ze stylen!

Eén statement piece

Je kunt ervoor kiezen om één statement piece uit te zoeken en deze te centreren op de muur, zoals Sabine Lamet hierboven heeft gedaan. Hierdoor wordt het item een echte eyecatcher. Een andere optie is om hier nog meerdere wanddecoraties bij te hangen en de schedel onderdeel te laten zijn van een decoratief geheel.

Twee of meer

Vind je dierenschedels nou echt het einde, dan kun je meerdere naast elkaar ophangen. Dit kun je zo gek maken als je zelf wilt! Hang er twee op in verschillende maten en verschillende hoogtes of vijf in allemaal diverse maten en vormen.

Met een printje

Er zijn tegenwoordig ook schedels te vinden met een gaaf printje of met een metallic look. Deze kun je ook heel mooi combineren met andere items en geeft het item zelf net wat meer karakter.

Nu denk je misschien, een echte schedel aan mijn muur hangen? Niet echt diervriendelijk natuurlijk. Tegenwoordig kun je ook superveel namaakschedels vinden van bijvoorbeeld polyresin, aluminium of hout. Zo kun je van deze ornamenten genieten zonder schuldgevoel!

Fotocredits:

Headerfoto: Allesandro La Becca - Unsplash
Foto 1: Lotte Wullems

Esmée Duindam
ID: 9648

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven