Huis
Tuin
Video

Dit zijn de kersttrends voor 2018

Ben jij al aan het aftellen? Voor je het weet staat Kerstmis al voor de deur namelijk! Dus haal je kerstboom en -versiering dus maar vast in huis. Maar hoe beslis je welke stijl je dit jaar in huis gaat halen? We laten je onze favoriete kersttrends van 2018 zien:

Klassiek groen

Geen paniek, het is nog steeds helemaal van deze tijd: klassiek groen. Ga voor groene ballen en veel materiaal uit de natuur. Past helemaal binnen de trend waarbij we steeds meer de natuur naar huis toe halen. Combineer je authentieke dennenboom bijvoorbeeld met natuurlijke materialen zoals hout.

Helemaal los met kleuren

Ben je juist helemaal klaar met het klassieke groen en wil je lekker losgaan? Ga dan voor de regenboogtrend! Heel druk, maar wel heel gezellig. Maak het geheel helemaal perfect door je kerstballen letterlijk te sorteren op de volgorde van een regenboog.

Minimalistisch roze

Toch iets minder heftige kleuren in je kerstdecor? Ga voor dé trendkleur van het moment millennial pink! Roze in je kerstdecor hoeft niet te betekenen dat je een felroze kerstboom in je huis hebt pronken. Ga voor lichtroze tinten in je kerstboom in combinatie met grijs om een sfeervolle, minimalistische uitstraling te creëren. Tegelijkertijd geeft dit je huis een chique look.

Grappige kerstballen

We zagen het ook al in 2017 voorbijkomen, maar het houdt nog even aan: grappige, foute en schattige kerstballen in geinige vormen. Je kunt dus nog steeds alles wat je maar wil in je boom hangen. Hang je boom bijvoorbeeld vol met ijsjes, auto's of dieren. Welke kersttrend is jouw favoriet?

Vind je het nog iets te vroeg om je kerstversiering er al bij te pakken? Dat is geen excuus meer, want uit onderzoek blijkt dat mensen die hun kerstversiering vroeg ophangen gelukkiger zijn! 

Fotocredits

Headerfoto: GettyImages
Foto 1: Mareefe -Pexels
Foto 2: Susoutter -Instagram
Foto 3: GettyImages

Foto 4: Decoris/Wehkamp

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3323

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven