Huis
Tuin
Video

6 van de tofste designitems voor je huisdier

Items voor je huisdier saai of lelijk? Echt niet! Er zijn volgens AD Wonen genoeg designitems op de markt die prachtig staan in je interieur. Zo maak je jezelf en je huisdier blij.

Veel kattenbakken of hondenmanden zijn niet heel mooi. Laat staan dat ze ook nog eens in je interieur passen. Maar deze zes designer items voor je huisdier zijn wél mooi!

1. De krabpaalcactus

Deze krabpaal van Designed by Lotte in de vorm van een cactus past perfect in je urban jungle. Deze ‘plant’ is niet giftig  of prikkelbaar voor je kat, maar hij houdt er juist van. De paal is gemaakt van manillatouw, dus je kat kan zo goed z’n nagels scherpen.

2. De gezellige vogelkooi

Dit is een vogelkooi en tafel in één. Op deze manier zijn je vogels, naast hele leuke huisdieren, ook nog een mooie tafeldecoratie. Zo zijn je diertjes nog extra gezellig! Ben je een beetje handig? Dan kun je deze kooi en tafel misschien ook wel zelf maken.

3. Voederbak met een twist

Deze Belgische voederbakken dienen niet alleen als bak om je huisdier te voeren, het is ook een soort kunstwerkje. Geen saaie stenen of aluminium bak meer, maar een gezellig bakje met pootjes. Past perfect bij je trouwe viervoeter.

4. Hamstervilla

Een hamsterkooi kan leuk zijn, maar is wel een beetje kil. Deze kooi ziet er een stuk gezelliger uit voor jou en je hamster. Ben je niet echt fan van de houtlook? Schilder hem dan in een leuk kleurtje. Gebruik natuurlijk wel verf die niet giftig is voor je diertjes.

5. Een vis in een vis

Geen fan van de standaard ronde vissenkom? Laat je goudvis dan zwemmen in deze speciale vissenkom in de vorm van een vis. Zo is het huisje van je visje ook nog eens een mooi decoratiestuk. Vol de kom natuurlijk wel nog even met wat plantjes.

6. Luxe hondensofa

Geen plek meer op de bank voor je hond? Geef hem z’n eigen sofa! Deze bank lijkt net op een gewone bank die je in de woonkamer zou zetten, maar dan in het mini. Het bankje is superschattig en kun je ook nog eens goed matchen bij je eigen bank.

Zoek je nog een leuk huisje voor je kat? Hier zal hij of zij helemaal gelukkig van worden!

Fotocredits
Headerfoto: Jodie DS - Pexels 
Foto 1: Designed by Lotte - Fonq 
Foto 2: Gregoire de la Forest 
Foto 3: Purrfect Design 
Foto 4: Alibaba 
Foto 5: Made in Design 
Foto 6: MADE 

Tekst
Julia van Rijn

Bron: AD Wonen

ID: 4525

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven