Huis
Tuin
Video

Waanzinnig mooi: ga voor een donkerblauwe muur

Je muur een donkere kleur geven kan behoorlijk eng zijn. Maar als je naar de volgende foto’s kijkt zul je het met ons eens zijn: een donkerblauwe muur staat prachtig!

Eerder lieten we hier al zien dat een blauwe muur prachtig staat, vooral in combinatie met een cognackleurige bank. Maar durf je ook voor een diepdonkerblauwe muur te gaan? Het lijkt misschien eng, maar kunstenares Mariska Meijers laat zien dat het juist prachtig staat.

Foto's: Lotte Wullems

Niet alleen een cognackleurige bank staat mooi bij een blauwe muur, ook een bank in dezelfde of een soortgelijke kleur blauw staat er prachtig bij. Of de bank dan niet helemaal wegvalt? Een beetje, maar het oogt ook een stuk rustiger en vormt meer een geheel met de ruimte. Bovendien lijkt je woonkamer op deze manier groter, doordat de bank minder lomp oogt.

Meer zien van Mariska’s kleurrijke interieur? Dat kan hier!

Foto: Francisco Martinez

Mariska is overigens niet de enige die van donkerblauwe muren houdt. Jan des Bouvrie koos namelijk ook voor een diepblauwe kleur bij zijn metamorfose dit jaar.

Headerfoto: Lotte Wullems
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 3016

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven