Huis
Tuin
Video

Een ruime, moderne badkamer in retro stijl

& Karwei
In Ede wonen Mark en Mirjam met hun twee kinderen in een sfeervol oud huis. Niet snel nadat ze hun droomhuis hadden gekocht, moest militair Mark naar Afghanistan, waardoor de hele verbouwing stil kwam te liggen. Nu Mark weer terug is, vinden ze het tijd dat hun gedateerde badkamer een opknapbeurt krijgt.

Daar weten Thomas en interieurstyliste Femke van KARWEI wel raad mee! Femke gaat aan de slag met het ontwerp, terwijl Thomas het geheel in elkaar zet.

Logische, ruimtelijke indeling

De indeling gaat volledig op de schop. Er komt een dubbele inloopdouche met een glazen douchewand. De nieuwe moderne wc krijgt een plekje in een hoek, zodat er meer privacy is. Voor het raam komt een vrijstaand bad, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Dit ruimtelijke gevoel wordt versterkt door het witte kleurgebruik in onder andere de wc, de wastafels en de inbouwspots.

Badkamer in retro stijl

De oude stijl van het huis wordt doorgetrokken in de badkamer. Interieurstyliste Femke laat dit terugkomen met retro wandtegeltjes in de kleuren lichtgrijs, lichtgroen, granietgroen en zwart. Thomas tegelt de verschillende kleuren in banen. Hierdoor ontstaat er rust én worden het toch echte eyecatchers in het interieur.

Praktische badkamer voor het hele gezin

In de badkamer is straks genoeg ruimte voor het hele gezin. Met twee dubbele douches, een spiegelkast én dubbele wastafelkranen kan het gezin zich tegelijkertijd en binnen no time klaarmaken voor de dag.

Benieuwd naar het eindresultaat? Je ziet het in de aflevering van 23 maart om 18:05.

ID: 7869

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven