Huis
Tuin
Video

Een sfeervolle woonkamer met karakter en romantiek

In samenwerking met KARWEI
In Capelle aan den IJssel wonen Jane en Jermain met hun vijf kinderen. Reuzegezellig natuurlijk, maar ze hebben één probleem: de woonkamer. Jane en Jermain hebben namelijk allebei een compleet andere stijl. De taak aan Thomas en KARWEI om de ruimte meer eenheid te geven.

En over die eenheid zijn Jane en Jermain het wél eens. Ook vinden ze allebei dat de woonkamer helemaal anders moet. Alles mag weg. Dat hoef je Thomas en KARWEI geen tweede keer te zeggen…

Kleur en romantiek

Op advies van KARWEI wordt een wand in de woonkamer oudroze. Perfect voor Jane, die houdt van een kleurrijk en romantisch interieur. De romantische sfeer komt ook terug in de vloer van rustiek eiken.

Klepbank zelf maken

Om een té roze en zoete uitstraling te voorkomen, wordt er een donker houten wandmeubel gemaakt. In het verlengde hiervan maakt Thomas een contrasterende witte klepbank. Hier kan op gezeten worden aan de eettafel, maar de bank biedt tegelijkertijd extra opbergruimte. Je ziet hier hoe je deze handige klepbank zelf kunt maken.

Kleuren en materialen met karakter

Jermain wil graag meer karakter in de woonkamer. Dit wordt gecreëerd door te werken met rijke materialen en rustige kleuren. Zo wordt één muur bekleed met leren wandbekleding, wat weer perfect past bij het donkere wandmeubel. Dit in combinatie met fluwelen olijfgouden fauteuils in het woongedeelte en fluwelen eetkamerstoelen bij de tafel maakt het straks een chic en stijlvol geheel.

Stijlvol geheel

Sfeervolle en warme accessoires, zoals een lekker plaid op de bank en poederroze kussentjes zorgen voor de ultieme finishing touch.

Benieuwd naar het eindresultaat? Je ziet het in de aflevering van 12 januari om 18:05.

ID: 3903

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven