Huis
Tuin
Video

Een sfeervolle woonkamer voor het hele gezin

In samenwerking met KARWEI
In Soest wonen Erna Joan en Patrick met hun kinderen. In hun jarendertigwoning weten ze zich maar geen raad met de woonkamer die uit verschillende delen bestaat. Ze willen uiteindelijk graag een sfeervolle woonkamer met eenheid.

Daar weten Thomas en interieurstyliste Femke van KARWEI wel raad mee. Femke gaat aan de slag met het ontwerp, terwijl Thomas het geheel in elkaar zet.

Compleet nieuwe indeling

Interieurstyliste Femke van KARWEI neemt de indeling volledig op de schop. De oppervlakte van de woonkamer wordt beter benut, doordat de meubels nu zijn verdeeld over de verschillende delen van de kamer. Zo staan er gestoffeerde hoekbanken tegenover elkaar die het geheel met elkaar verbinden.

Ruimtelijke en lichte woonkamer

De woonkamer krijgt een ruimtelijk gevoel door de combinatie van witte muren met de donkere kleur op de vloer. Dit gevoel wordt versterkt door de verschillende soorten verlichting. Zo pronkt er aan het plafond een plafondlamp die je kunt dimmen, hangt er een verstelbare wandlamp en krijgt de ruimte nog meer licht door een industriële hanglamp.

Knus geheel

De gewenste gezelligheid in de woonkamer wordt gerealiseerd door het gebruik van verschillende kleuren en knusse accessoires. De groene wand waarin de tv is verwerkt staat stijlvol bij de natuurlijke materialen en de verschillende gekleurde accessoires, zoals deze warme fluwelen poef. In combinatie met de ingebouwde houtkachel is de sfeervolle familiekamer helemaal af.

Benieuwd naar het eindresultaat? Je ziet het in de aflevering van zaterdag 23 februari om 18:05.

ID: 4378

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven