Huis
Tuin
Video

Eigen-Huis-&-Tuinbehang

Woonkamer
Tatarataaa... Vanaf nu hebben wij ons eigen behang! Het enige echte Eigen-Huis-en-Tuinbehang, verkrijgbaar in allerlei toffe dessins.

In Gilze plakte Thomas dit behang voor het eerst op de muren. Het ging daar om het 'Bloei'-dessin dat er in twee uitvoeringen is: blauw met wit en zwart met wit. 

Maar er is meer! Je hebt de keuze uit 12 verschillende dessins, zowel effen kleuren als patronen. Al het behang is vliesbehang: je lijmt dus de muur in en plakt het behang er tegenaan. Het behang hoeft niet in te weken. Dat werkt dus makkelijk en snel.

De uitgesproken dessins van ons behang maken van je muur een echte blikvanger. Een wand met vogels, botanische tekeningen of een laatjeskast... dat is weer eens wat anders dan wit of crème! Combineer het opvallende dessin met een van onze effen behangkleuren of laat juist die ene wand voor zich spreken. 

Dé trend van dit moment: dessins met een textuur! Zo is er het Eigen-Huis-&-Tuinbehang met een geweven linnen structuur (hieronder zie je de 3 verschillende kleuren) en die met betonplatendessin (in 2 kleuren). Iedere textuur of kleur is weer geschikt voor een andere ruimte of uitstraling. 

Ben je op ideeën gekomen? Probeer het eens uit en tover een wand om tot een echte blikvanger.

Ga bijvoorbeeld voor een vintage, strakke of industriele look. Zeker weten dat je je kamer een verrassende metamorfose geeft. 

ID: 689

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven