Huis
Tuin
Video

Eigen Huis & Tuin stopt in de huidige vorm

Helaas valt na 27 mooie jaren voorlopig het doek voor Eigen Huis & Tuin, zowel voor het programma als het online platform.

RTL heeft donderdag 9 april aangekondigd dat de zaterdagprogrammering er na de zomer anders uit gaat zien, waarbij voorlopig geen ruimte meer is voor de klus-, tuin- en stylingtips van Tom, Evelyn en Thomas. Er wordt nog een besluit genomen over de toekomst van het programma, meldt RTL-zenderbaas Peter van der Vorst. 

Huidig seizoen

Het huidige seizoen zal overigens gewoon afgemaakt worden en is dus tot en met zaterdag 6 juni nog elke zaterdagavond om 18:05 te zien. Daarna zullen er tot 29 augustus 2020 compilaties van het programma worden uitgezonden. 

De toekomst

RTL heeft ook laten weten dat het programma in de toekomst in een andere vorm terug zal komen. Per wanneer, in welke vorm en op welk tijdstip dit zal zijn wordt later bekend gemaakt. 

Het online platform

Ondanks dat het online platform de lezers ook los van het tv-programma inspireert over klussen, tuinieren en styling, zal de website eigenhuisentuin.nl helaas ook ‘stoppen’. Dat wil zeggen: de website en de bijbehorende social mediakanalen met alle artikelen en klustips zullen blijven bestaan, maar hier zal na 29 augustus geen nieuwe content meer op geplaatst worden.

Toelichting van RTL: "Het programma is tot en met 6 juni elke zaterdag rond de klok van 18.00 uur bij RTL 4 te zien. Daarna zendt RTL 4 (zoals elk jaar) tot en met eind augustus zomercompilaties uit. Helaas stopt ons woonplatform deze zomer in de huidige vorm, eigenhuisentuin.nl en de content blijven beschikbaar. Maar dit betekent niet het einde van Eigen Huis & Tuin. Wij komen in de toekomst met ons tv-programma in een nieuwe vorm op een mooie nieuwe plek terug bij RTL 4 zodat jullie ons niet hoeven te missen." 

Marjolein Sintenie
ID: 10366

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven