Huis
Tuin
Video

Van saaie, kale woonkamer naar een kleurrijk en stoer geheel

Kristie en Wesley wonen al een tijdje in hun allereerste, gekochte nieuwbouwhuis. Ze hebben hun oude meubels meegenomen, maar er is nog niet echt een samenhangend geheel in de woonkamer. Thomas en stylist Esther hebben hier verandering in gebracht! Bekijk hier het eindresultaat!

Thomas begint met de basis. Het huis wordt leeggehaald en hij maakt twee houten kasten. Deze zullen dienen als een scheiding tussen de keuken en de woonkamer. Daarbij bieden deze ook veel bergruimte. Door de doorlopende blauwgroene kleur worden de twee delen van de ruimte toch met elkaar verbonden. Hierdoor lijkt de ruimte veel groter en dat is precies wat Kristie en Wesley graag willen.

Om het tv-meubel van de bewoners wat stoerder te maken heeft Thomas een blad op maat gemaakt die hij een betonlook geeft. Daarnaast maakt hij van de achterwand een echte eyecatcher, door er eikenhouten latjes tegenaan te plaatsen. Deze benadrukken de hoogte en geven de ruimte een warme en natuurlijke sfeer. De zithoek wordt ruim opgezet met nieuwe meubels en veel planten.

Boven de eettafel worden industriële lampen opgehangen. Door de stalen bak die Thomas gemaakt heeft, worden de kabels mooi weggewerkt. Als laatste worden de glazen deuren geplaatst, die de ruimte helemaal afmaken en goed passen bij de industriële touch van de keuken.

De woonkamer en keuken zijn gescheiden, maar vormen nog steeds één geheel. Kristie en Wesley kunnen nu genieten van hun splinternieuwe woonkamer, die lekker ruim aanvoelt en goed bij hun past.

Esmée Duindam
ID: 9407

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven