Huis
Tuin
Video

Voor de koukleum: deze elektrische deken mag niet ontbreken op jouw bank

Ben jij een echte koukleum? Dan is een simpel plaid op de bank niet genoeg. Gelukkig hebben wij iets beters voor je: deze elektrische deken wordt jouw nieuwe beste vriend.

Elektrische deken

Dit heerlijke fleecedeken (dus lekker zacht!) is niet zomaar een plaid: nee, het is gevuld met warmte-elementen die ervoor zorgen dat je niet meer onder het sterrenstofje vandaan wil kruipen. Het elektrische deken heeft zes standen, zodat je zelf kan bepalen hoe warm je het wil hebben. We kunnen ons voorstellen dat de echte koukleumen 'm direct op zes zetten!

Het deken heeft bovendien een oververhittingsbeveiliging, dus je hoeft niet bang te zijn voor brandgevaar. Daarnaast mag je 'm - zonder bedieningspaneel - wassen tot 30 graden Celsius. (Wist jij dat je je plaid zó vaak moet wassen?)

Hebben? Voor 69,85 euro is 'ie van jou! Het elektrische sterrendeken is bovendien ook verkrijgbaar in het donkerbruin.

Zakt het deken steeds af?

Dan is dít de oplossing. Deze elektrische deken kun je namelijk om jezelf heenslaan, waardoor je schouders, nek en armen heerlijk warm blijven.

Het elekrische omslagdeken koop je hier voor 79,78 euro.

Last van koude voeten?
Lees hier onze vijf tips!

Fotocredits
Headerfoto: Jacek Dylag - Unsplash

Tekst
Lotte Wullems

ID: 4216

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven