Huis
Tuin
Video

Films kijken met je vrienden in quarantainetijd? Via deze site kan het!

Ben jij gek op filmavondjes met vrienden, maar is dat momenteel niet mogelijk omdat je in quarantainetijd zit of zijn je vrienden simpelweg ver weg? Geen zorgen, er bestaat een manier om toch met je vrienden een gezellige filmavond te beleven!

Of nouja, filmavond… nu we vanwege het coronavirus zo min mogelijk naar buiten gaan, betekent dat voor veel mensen dat ze zeeën van tijd hebben. Dus maak van die filmavondjes maar gerust filmweken! 

Netflix Party

Om mensen, coronavirus of niet, op afstand toch gezellig samen te laten bingen is Netflix Party in het leven geroepen. Hoe het werkt? Heel simpel: de website biedt een extensie voor de Chrome browser op je computer, die je hier gratis kunt downloaden. Wanneer je vervolgens in de browserversie van Netflix een film of serie start, klik je op het Netflix Party pictogram (NP) rechts naast je URL-balk. Klik op ‘start the party’ en verschijnt er een speciale link. Door deze link met je vrienden te delen, kan iedereen meekijken!

En het wordt nog gezellig ook!

Het leuke aan samen een film kijken is natuurlijk ook dat je tussendoor kunt kletsen, commentaar kunt geven op de film, te speculeren of (geef maar toe) te vragen hoe het nou ook alweer zit. ‘Is dat nou zijn oom of zijn vader?’. Gelukkig kan dat via Netflix Party ook gewoon. En nee, hiervoor hoef je niet te bellen, want er zit gewoon een chatkamer in het programma gebouwd. Gezellig!

Zit jij ook in quarantaine thuis?

Wellicht heb je dan ook wat aan deze tips:

Fotocredits
Headerfoto: Jens Kreuter - Unsplash

Marjolein Sintenie
ID: 10281

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven