Huis
Tuin
Video

Deze fruitbomen kun je ook prima binnen zetten

Fruitbomen zijn het teken van de lente en zomer. Ze zijn kleurrijk, vrolijk, en natuurlijk ook heel nuttig. Vaak worden ze in de tuin of op het balkon gezet, maar wist je dat sommige het ook heel goed binnenshuis doen?

Misschien heb je geen tuin of juist eentje die te klein is voor een fruitboom. Of misschien heb je gewoon behoefte aan wat gezelligheid in huis. Dat kan met deze fruitboompjes.

De citroenboom

De citroen en haar boom zijn natuurlijk het fruit wat je aan de zomer doet denken. Deze kun je nu juist in huis zetten. In Nederland is het buiten te koud voor de citroenboom, maar in de warmte van je huis doet hij het wel goed. Geef hem wel voldoende aandacht en zet hem in speciale grond voor citrus.

De olijfboom

De olijf groeit in de natuur op droge plekken. Dit is in huis natuurlijk perfect voor als je wel eens vergeet je plantjes water te geven. Je geeft hem alleen water als het olielaagje op de bladeren is opgedroogd.

Turkse vijgenboom

De Turkse vijgenboom past zich aan aan de omstandigheden waarin hij staat. Je kunt hem echter wel het beste op een lichte plek zetten, hier groeit hij het best.

Julia van Rijn
ID: 8167

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven