Huis
Tuin
Video

Trend alert: een gehaakt krukje. Iets voor jou?

Als de dagen weer kouder worden, pakken we onszelf graag in. Een wollen muts, een fijn gebreide sjaal.. Zet deze winterse vibe ook door in je interieur! Ben jij al gevallen voor een gehaakt krukje?

Wat ons betreft is een van de items die niet mag ontbreken in een interieur, het krukje. Waarom? Het is stijlvol, neemt weinig plaats in beslag én is multifunctioneel. Van bijzettafel tot plantenstandaard; je kan er alle kanten mee op. Maar we moeten toegeven dat dit krukje toch voornamelijk uitnodigt om erop te gaan zitten.

Een warme trui voor je krukje

Warmte in huis creëer je niet alleen door de verwarming flink omhoog te draaien, maar dit kun je ook doen met kleuren en materialen. Zo heeft dit krukje dankzij het houten onderstel en de gehaakte bekleding een zachte uitstraling. 

Wil je dit exemplaar nu als bijzettafel gebruiken? Dan kun je het best je accessoires op een dienblad zetten en deze op het krukje plaatsen.

Fotocredits:
Headerfoto: Industrieel Chique
Foto 1: Industrieel Chique

Tekst:
Lotte Wullems

ID: 3359

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven