Huis
Tuin
Video

Op deze geheime opbergplekken kun je al je waardevolle spullen bewaren

Iedereen heeft wel spullen in huis die je absoluut niet kwijt wilt of die je gewoon voor jezelf wilt houden. Maar waar kun je die het beste opbergen? Op een geheime opbergplek natuurlijk!

Een geheime opbergplek is een plek waar je nooit zou verwachten dat er iets in verstopt zit. Op de volgende plekken kun je al je geheime spullen kwijt en je kunt ze, mits je een beetje handig bent, ook zelf maken.

1. Kleine opbergplek

Voor kleine spullen als geld of sleutels heb je natuurlijk een kleine opbergplek maken. Neem bijvoorbeeld onderstaande plek die lijkt op een plant. Knip een cirkel ter grootte van een de bloempot uit karton. Steek hier de plant in en leg hem in de bloempot. Wat steentjes er op plakken en het is net een echte plant! Hieronder kun je nu al je geheimen bewaren…

2. Is het een plank?

Je denkt dat het gewoon een boekenplank aan de muur is, maar stiekem liggen al je geheime spullen hier verstopt. Niemand zal het ontdekken! De Canadese Sorry Girls maakten heel makkelijk deze plank van hout. Zet er mooie spullen op, en waardevolle spullen in.

3. De reservesleutel

Je kunt natuurlijk de reservesleutel onder de deurmat leggen voor als je eens geen sleutel bij je hebt. Maar is dit erg achterhaald en kijken inbrekers hier meteen. Niemand zal echter in je vogelhuisje kijken! Amazon verkoopt deze vogelhuisjes waar je je sleutels in kwijt kunt.

Geheim schilderij

Niemand zal er aan denken om achter een schilderij te kijken. Die is namelijk alleen voor de mooi, toch? Toch kun je zelf wat haakjes achter je schilderij ophangen waar je dan weer waardevolle spullen aan kunt bewaren.

Julia van Rijn
ID: 8210

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven