Huis
Tuin
Video

Zo laat je geometrische vormen terugkomen in je interieur

Bekende en eenvoudige vormen terugbrengen in je interieur? Het is de laatste tijd erg populair om geometrische vormen te gebruiken in je huis. Het mixen en matchen van verschillende woonaccessoires is natuurlijk al een kunst op zich. Door verschillende vormen en lijnen in je interieur te verwerken creëer je meer sfeer en dimensie in een ruimte. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

Woonaccessoires

Wil je op een subtiele manier toch iets meer dimensie geven aan jouw woonkamer? Je kunt verschillende woonaccessoires plaatsen in je woonkamer. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar in een geometrische vorm. Denk bijvoorbeeld aan schilderijen, posters en allerlei accessoires voor planten. Enorm veel keuze dus!

4 originele ronde items voor aan de muur
Woonkamer

Geometrie aan de muur

Nog een lege plek over? Denk eens na over kastjes aan de muur in geometrische vormen. Je kunt natuurlijk helemaal zelf invullen hoe je dit gaat aanpakken, een grote kast of allerlei kleine. Je kunt er leuke accessoires in zetten of een boekenkast van maken. Hoe leuk is het om een keer een andere boekenkast te hebben dan de standaard rechthoekige kast? 

Vloerkleden

Je kunt er ook voor kiezen om een vloerkleed te nemen met allerlei verschillende lijnen en vormen. Zo fleurt je interieur helemaal op. Of blaas een frisse wind door jouw interieur met kussens in allerlei vormen en kleuren.

Kleur op de muur

Een van de leukste manieren om kleur terug te brengen in je woonkamer is om geometrische vormen te schilderen op de muur. Je kunt je creativiteit helemaal de vrije loop laten gaan en zelf beslissen hoe je dit gaat aanpakken. Gebruik verschillende kleuren om veel meer dimensie te creëren. 

Fotocredits:

Headerfoto: Haarlemshuisje
Foto 1: Hethuismetduizendramen
Foto 2: Annies_choice
Foto 3: Eigen Huis & Tuin
Foto 4: Vleugje_eef

Maxime Meijer
ID: 10155

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven