Huis
Tuin
Video

Zo verwerk je op een stijlvolle manier gouden accessoires in je interieur

Goud is super trendy op dit moment, maar we begrijpen ook dat je niet je hele interieur om wilt gooien. We hebben een aantal superleuke accessoires op een rij gezet waardoor je deze kleur mooi kunt verwerken in je huidige inrichting.

1. Stijlvolle prullenbak

Je kunt kiezen voor een grote gouden prullenbak voor in de keuken. Is dit je iets te heftig, dan kun je ook een kleintje uitkiezen voor in de badkamer of het toilet. Zo maak je zelfs je afval super stylish!

2. Gezellige bloempot

Planten en bloemen brengen altijd een fijne huiselijke sfeer met zich mee. Scoor dus wat leuke plantjes voor in je huiskamer, slaapkamer of zelfs badkamer! Kijk gelijk ook voor mooie gouden bloempotten. Het contrast tussen het groen van de planten en het goud van de pot geeft een chique uitstraling en fleurt de omgeving helemaal op!

3. Gouden accenten

Eén van de makkelijkste manieren om je zitplek op te leuken: zoek nieuwe kussens. Dit kussentje heeft subtiele gouden accenten. Zo wordt het niet te heftug en kun je het nog heel makkelijk combineren met andere gouden items!

4. Gouden bijzettafel

Wanneer je voor een iets meer uitgesproken stijl wilt gaan, kun je een bijzettafeltje scoren die volledig goudgekleurd is. Hierboven is er zelfs nog een gouden vaas op gezet, om het helemaal af te maken. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een neutrale kleur vaas, om het geheel wat rustiger te houden.

5. Gave wandklok

Vind je jouw muren wat saai? In plaats van een schilderij kun je ook een mooie klok ophangen. Dit geeft een saaie muur echt een trendy boost met een chique uitstraling. 

Fotocredits:

Headerfoto: Liana Mikah - Unsplash
Foto 1: Made 
Foto 2: Wehkamp
Foto 3: Devon Janse van Rensburg
Foto 4: Wehkamp
Foto 5: FonQ

Esmée Duindam
ID: 9220

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven