Huis
Tuin
Video

Koopje gespot: deze supermarkt verkoopt nu dit heerlijke, warme plaid

Brr, met deze temperaturen buiten kunnen we wel wat warms gebruiken. Een warm, groot plaid bijvoorbeeld. Nou, pak je portemonnee en trotseer het winterweer, want deze supermarkt verkoopt ze nu voor een vriendelijk prijsje.

Ben jij ook zo’n koukleum die het liefst onder een warme deken op de bank zit? De Lidl heeft het antwoord op al je winterwensen. Zij verkopen vanaf maandag 28 januari namelijk een supergroot plaid voor maar €34,99, een koopje dus!

Stijlvol en goedkoop

Het leukste aan dit koopje is, dat het nog stijlvol is ook. Het is namelijk een grofgebreid plaid. Ze zijn al heel lang populair, maar vaak waren ze erg prijzig. Of je moest zelf aan het werk en maakte er zelf een. Maar dat hoeft niet meer! De Lidl verkoopt ze in twee kleuren: grijs en zandkleurig. Mooi in elk interieur!

plaids Lidl

Een warme winter

Je shopt deze plaids in de winkel, of je bestelt ze op de website. In dat laatste gevoel hoef je dus niet eens de kou in! De Lidl houdt ons zeker warm deze winter! Uitverkocht? Dan zijn er nog genoeg andere sites die soortgelijke plaids verkopen. 

Do it yourself

Ga je toch liever zelf aan de slag? Dat kan ook! Het is helemaal niet moeilijk, het gaat supersnel én het is nóg goedkoper. Bekijk hier hoe je zelf een heerlijk warm plaid maakt.

Fotocredits
Foto's: Lidl

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 4197

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven