Huis
Tuin
Video

Deze halve kerstboom zorgt ervoor dat je kat de kerstballen er niet uit kan slaan

Kerstbomen en katten zijn niet altijd een gouden match. Ze vinden de kerstballen vaak maar al te interessant en meppen ze er vaak één voor één uit. De oplossing? Een halve kerstboom!

Is jouw kat, hond of baby altijd gefascineerd door alle kerstballen, ornamenten en lekkernijen in de kerstboom? Dan is de kans klein dat alle versieringen er netjes in blijven hangen, of dat de kerstboom überhaupt overeind blijft staan! Kortom: het blijft elke dag weer een verrassing hoe je je kerstboom er aan het eind van de dag bij thuiskomst bij staat. Gelukkig is hier nu iets briljants op bedacht: de halve kerstboom!

Het Britse bedrijf Argos heeft een kunstboom van 1,80 meter hoog op de markt gebracht die alleen takken in de top heeft. Zo kun je de ballen alleen buiten bereik van kattenpootjes, kinderhandjes of hondenstaarten hangen. De onderste takken hangen namelijk pas op 1,11 meter hoogte. 

Hebben?

De kerstboom is hier te koop, maar helaas alleen te bestellen in Groot-Brittannië en Noord-Ierland. Is ophalen je iets te ver? Dan kun je je boom natuurlijk altijd nog zelf ombouwen (lees: snoeien) tot halve kerstboom!

Marjolein Sintenie
ID: 9656

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven