Huis
Tuin
Video

7 leuke manieren om een hangmat in huis te stylen

Een hangmat alleen in de tuin? Nee hoor! Ook in huis staat een hangmat prachtig. Daarnaast kun je er natuurlijk ook heerlijk in uitrusten. Wij geven je inspiratie!

1. Met macramé

Een hangmat of hangstoel van macramé staat stijlvol in je interieur. Combineer dit met leuke kussens om het nog sfeervoller te maken. 

2. Plantenjungle

Een hangmat staat perfect in een plantenjungle. Door het natuurlijke aspect van de hangmat lijkt het alsof je je echt in de natuur bevindt. 

3. Onder een stapelbed

Heb je nog wat ruimte over onder je stapelbed? Hang er dan een hangmat onder! Zo kun je heerlijk vanuit je luie hangmat luieren in de slaapkamer. Heb je bezoek? Dan kan de hangmat eventueel nog gebruikt worden als bed.

4. Warm, knus hoekje

Creëer een warm, knus hoekje met een hangmat. Leg wat leuke kussentjes op de hangmat, combineer het met een warm kleed en je knusse hoekje is af.

5. In het middelpunt

Ook leuk: je hangmat als eyecatcher in je woning. Hang je hangmat in het middelpunt van je kamer zodat 'ie lekker opvalt.

6. Met lampjes

Creëer een warme sfeer in huis door een hangmat te combineren met lampjes. Zo lijkt het net alsof je je buiten op een gezellig verlicht terras bevindt. 

7. Doorlopende stijl

Laat de stijl van je interieur doorlopen in de hangmat. Doe dit bijvoorbeeld door planten te combineren met een kussen met planten erop. 

Julia Dilissen
ID: 9144

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven