Huis
Tuin
Video

Eindelijk! Er bestaan nu ook Harry Potter kerstballen én een Zweinstein piek!

Harry Potter fans opgelet! Er bestaan nu ook kerstornamenten in de vorm van je favoriete Harry Potter karakters! Wij zijn door het dolle heen en willen ze allemaal!

Het is wellicht nog wat vroeg, maar wij zijn al volop aan het aftellen tot Kerstmis én houden stiekem ook al de kerstballentrends van komend jaar in de gaten. Maar buiten de mooie en stijlvolle ballen is een kerstboom natuurlijk niet compleet zonder leuke, gekke en grappige ornamenten. Daarom waren we onlangs ook zo blij met de aankondiging van HEMA’s tompouce- en rookworst kerstballen. Toch ontbrak er nog een beetje magie in de boom. Gelukkig zijn er daarom nu ook Harry Potter kerstballen!

Magische boom

Hallmark bracht onlangs zes geweldige kerstornamenten uit in de vorm van je favoriete Harry Potter karakters: Harry Potter, Ron Wemel/Weasley en Hermelien Griffel/Hermione Granger. Alledrie op een bezemsteel natuurlijk. 

harry potter

Maar ook Dobby de huiself, Hedwig de sneeuwuil en dé sorteerhoed kunnen niet ontbreken. 

Hebben?

Dan moet je er snel bij zijn, want ze gaan ontzettend hard. Ze zijn onder andere op Amazon te bestellen, voor circa 17 tot 20 euro per stuk.

Zweinstein piek

Toch kan een kerstboom met Harry Potter figuren niet compleet zijn zonder bijpassende piek. En wat voor één! Je moet er flink voor in de buidel tasten - de piek kost een slordige €110 - maar dan heb je ook wel wat!

zweinstein piek
Marjolein Sintenie
ID: 9624

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven