Huis
Tuin
Video

Dit is het ultieme huisje voor je kat

Niet alleen wij mensen verdienen het om een fijn en behaaglijk huis te hebben waar we ons prettig in voelen, ook je kat verdient zo’n plek! Wat dacht je van dit geweldige Spaceship huisje?!

We zagen hier al een ontzettend leuk kattenhuisje voorbijkomen. Maar mocht je willen dat je kat én zijn huisje écht onderdeel van je interieur worden, dan moet je toch eigenlijk wel voor deze variant gaan.

kattenhuisje

Het MYZOO Spaceship Gamma kun je aan de muur hangen en is het ultieme kattenhuisje voor je poezenbeest. Het huisje is niet alleen fijn voor je kat omdat je huisdier op deze manier écht zijn eigen beschermde plekje heeft, ook is het voor je huisdier prettig dat hij door het raampje precies in de gaten kan houden wat er allemaal in huis gebeurt. En niet geheel onbelangrijk, ook voor de baasjes is het natuurlijk gewoon veel gezelliger dat je door het raampje kunt kijken. 

kattenhuisje

Hebben?

Bestellen kan normaal gesproken hier maar op het moment van publiceren is ‘ie helaas uitverkocht (wat we heel goed begrijpen). Dus houd de site vooral in de gaten voor het geval het kattenhuisje binnenkort weer beschikbaar is.

Wel hebben ze nog deze variant met maar liefst twee raampjes beschikbaar. Dit exemplaar kun je gewoon op de grond zetten.

kattenhuisje

Fotocredits
Headerfoto: Amazon
Foto 1+2: Amazon
Foto 3: Amazon

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3324

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven