Huis
Tuin
Video

Zet ‘m in je agenda: H&M brengt eerste HOME collectie uit met designer Jonathan Adler

Ben jij fan van H&M HOME? Dan hebben we leuk nieuws voor je: vanaf 14 november brengen ze een collectie uit met niemand minder dan designer Jonathan Adler. Wij vertellen je wat je kunt verwachten en waar deze collectie precies verkrijgbaar is.

Dit is ‘m dan: Jonathan Adler

We kunnen ons voorstellen dat zijn naam niet direct een belletje doet rinkelen, maar wij vertellen je graag meer over deze interieurgoeroe. Deze Amerikaanse designer, pottenbakker en auteur is niet vies van een beetje kleur en hysterie. Zijn enige regel? Dat er geen regels zijn in interieur, en dat is te zien! Onder het mom: ‘find your inner happiness en don’t be afraid of colour’ ontwierp hij een prachtige collectie voor H&M. Wat hij daar zelf van vindt? “Het is een droom om met H&M samen te werken. Ik hoop dat anderen net zoveel plezier van de collectie hebben als ik had tijdens het ontwerpen.”

Surrealistisch, figuren en quotes

Je moet er wel van houden, Jonathan heeft namelijk het motto: minimalisme is geweest, kleuren mogen botsen en als je erfgenamen er niet over vechten, verkopen wij het niet. In de collectie kan je dan ook kleurige, schreeuwerige items verwachten. Denk aan geïllustreerde vazen, kekke kaarsenstandaards en kussens met quotes. Alvast een glimp van de nieuwe collectie op doen? Bekijk dan de video hieronder.

Verliefd!

Ben je, net als wij, stiekem al een beetje verliefd geworden op Jonathans collectie? Hij is vanaf 14 november verkrijgbaar in geselecteerde H&M HOME filialen. Helaas moet je voor de full experience even op en neer naar Antwerpen, de collectie is namelijk niet in Nederlandse filialen te bezichtigen. Wel is de collectie online te koop en te bestellen vanuit Nederland via de website van H&M.

Fotocredits en bron: H&M

Lobke Taal
ID: 9477

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven