Huis
Tuin
Video

Hond kopen? Dit waren onze lievelingsrassen in 2018!

Dat Nederlanders gek zijn op huisdieren wisten we al: 1 op de 7 mensen in ons land deelt namelijk het huis met een kat, hond of allebei! Ben jij op zoek naar een leuke hond? Wij hebben een lijstje met de meest gezochte hondenrassen van 2018!

1. De Engelse bulldog

Op nummer één.... de Engelse bulldog! Dit middelgrote hondje is een echte stoere hond. Hij staat bekend om zijn glimmende vacht, gerimpelde wangen en slijmerige mond. Mmmm!

2. De Labrador

Nederlands all time favorite is dit jaar op de tweede plek beland. Bekend van de Page reclame’s en van de buurvrouw om de hoek, de Labrador kom je overal tegen. Deze hond komt in drie kleuren: blond, zwart en bruin.

3. De Golden retriever

Écht goud zijn ze niet, maar hun blonde lange haren waaien sierlijk door de lucht als het een beetje waait. De Golden retriever is stiekem het broertje van de Labrador, wist je niet hé? De Golden retriever is bekend om zijn trouwe en lieve gedrag, het is een echte familiehond. 

Bekende hondjes

De bekendste honden van dit jaar waren Frekkel, uit de reclame van de Staatsloterij en teckel Messi, die te gast was tijdens de uitzendingen van Studio Rusland. Teckel Messi heeft zelfs zijn eigen Instagram, net zoals mopshondje Doug, die graag verkleedpartijtjes houdt. Voor de perfectecombi - schattig én sportief - volg je Akira, een vuilnisbakje, die je graag haar kunstjes laat zien.

Ook gelijk weten welke honden het meeste ruiken?
Lees dan hier verder!

@akiratheparkourdog
@itsdougthepug

Fotocredits
Headerfoto: Hannah Lim - Unsplash
Foto Engelse bulldog: Bryan Hanson - Unsplash
Foto Labrador: Samuel Thompson - Unsplash
Foto Akira: @akiratheparkourdog - Instagram
Foto Doug: @itsdougthepug - Instagram

Tekst
Lobke Taal

ID: 4084

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven