Huis
Tuin
Video

5x houten schilderijen voor een natuurlijke uitstraling

Hout in huis geeft onmiddellijk een natuurlijke en rustieke uitstraling. Toch zien we het vooral terug in meubilair, en amper in decoratie en kunst. Zonde, want er is zoveel mogelijk met hout. Kijk maar eens naar deze houten schilderijen.

Geometrisch

Deze kunstenares maakt de meest prachtige schilderijen in hout. De vierkanten zitten vol diepe, geometrische voegen die een wirwar aan strakke lijnen trekken. Toch zorgt het hout ook voor een bijzondere en natuurlijke uitstraling in huis.

Neutraal

Krista, die haar prachtige werk via Etsy verkoopt, doet er zo’n drie weken over om één schilderij van hout met de hand te maken. Niet niks dus! Volgens haar zorgt de neutraliteit van haar werk ervoor dat het overal terechtkan, van een moderne inrichting tot een bohemian paradijs.

Hoewel ze veel van elkaar weghebben, is geen enkel werk van de kunstenares hetzelfde. Zo is er verschil in kleur, patronen en formaat. Voor ieder wat wils, dus. Er hangt wel een behoorlijk prijskaartje aan een werk van Krista, maar het is natuurlijk ook niet niks. Een van haar goedkoopste schilderijen kost omgerekend al snel €350,-.

Christa Koeyvoets
ID: 8910

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven