Huis
Tuin
Video

Gaaf! Je kunt nu wonen op het landgoed van de Oranjes!

Is leven als een koning of koningin jouw ultieme droom? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Er staat een leuk vrijstaand huisje te koop op een wel heel bijzondere plek. Het is namelijk op het landgoed van niemand anders dan onze Koning!

De Koning en zijn gezin zijn sinds vier maanden verhuisd naar Paleis Huis ten Bosch. Hierdoor staat dit charmante huisje nu te koop.

Verkoop

Het vrijstaande huis is gelegen op het Koninklijke Landgoed de Horsten. Het kleine paleisje kost slechts 150.000 euro en hiervoor krijg je 122m² aan woonoppervlak én ook nog eens ruim 400 hectare aan grond. Koopje, toch? Helaas moet je wel ieder jaar nog 7.000 euro erfpacht betalen... 

Opknapbeurt

Ondanks dat het huisje niet duur is voor wat je krijgt, moet er nog wel wat aan gebeuren. Het huis komt namelijk uit 1860 en kan dus wel een opknapbeurt gebruiken. Dat moet je er wel voor over hebben om te wonen op zo’n mooi stuk land.

Mocht je geïnteresseerd zijn in dit optrekje, dan moet je er wel snel bij zijn. De open dag is namelijk al op 25 april.

Julia van Rijn
ID: 8311

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven