Huis
Tuin
Video

Zo tof! IKEA heeft de interieurs van 3 bekende series nagemaakt!

Heb je wel eens naar een serie gekeken en gedacht: “Ik zou ook wel zo’n interieur uit deze serie willen”? Nou, je wensen zijn gehoord, want IKEA heeft precies dat gedaan. De meubelgigant heeft namelijk de interieurs uit drie bekende series nagebootst!

Een IKEA-vestiging in de Verenigde Arabische Emiraten heeft in hun showroom een interieur uit de series Friends, Stranger Things en The Simpsons nagemaakt. 

Friends

Ten eerste is de woonkamer van Monica uit 'Friends' gemaakt van IKEA-meubels. De ruimte is tot in de puntjes nagebootst, van de bank tot de kussentjes en van het vloerkleed tot de tafels. Alles om je echt te wanen in een Friends-aflevering.

The Simpsons

De meest merkwaardige woonkamer die IKEA heeft nagebootst is misschien wel die uit 'The Simpsons'. De ruimte uit de tekenfilm is echt precies hetzelfde. Zelfs het schilderijtje aan de muur hangt scheef, net als in de serie!

Stranger Things

Ben je toch iets meer van de mysterieuze series? Dan is deze kamer uit 'Stranger Things' echt wat voor jou. De woonkamer is ingericht in de jaren ‘80 stijl uit de serie. Daarnaast is hij helemaal afgemaakt met de welbekende letters en lampjes aan de muur. Lekker spooky!

Julia van Rijn
ID: 8593

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven