Huis
Tuin
Video

IKEA Hacks: hier is het betaalbare LACK tafeltje nog meer goed voor

IKEA is een van onze favoriete meubelzaken. De winkel is betaalbaar, leuk om doorheen te struinen en de spullen zijn ontzettend veelzijdig. En van dat laatste maken we handig gebruik met deze IKEA hacks. Deze week vertellen we wat je allemaal kunt doen met het welbekende LACK tafeltje.

Het LACK tafeltje van IKEA is misschien wel een van de goedkoopste meubels. Voor slechts 7,99 euro heb je er al een en die kun je overal voor gebruiken. Hier een aantal voorbeelden.

1. Goedkope kast

Ten eerste kun je meerdere LACK tafeltjes op elkaar stapelen om een handige stellingkast te maken. Schroef ze wel even vast voor de stevigheid. Nu kun je de kast gebruiken voor bijvoorbeeld schoenen of boeken. Handig!

2. Kittig kattenhuisje

Je kat zal ook heel blij zijn met een LACK-tafeltje. Wikkel de poten in met touw om een krabpaal te creëren. Leg een lekker kussentje of mandje onder het tafeltje en hang gordijntjes op. Nu heeft je kat z’n eigen huisje en kun je het tafeltje nog steeds gebruiken voor z’n eigenlijke doel.

3. LACK-upgrade

Je kunt de tafel natuurlijk nog steeds als tafel gebruiken, maar dan net iets mooier. Zo kun je een houten plaat aan de bovenkant bevestigen voor een sjiekere uitstraling. Ook kun je hem bestickeren, bijvoorbeeld met marmerprint. Zo ziet je tafeltje er helemaal niet uit alsof hij maar acht euro kostte!

4. Kindertafel

Voor jou is de LACK tafel misschien een bijzettafel, maar voor een kind kan het de perfecte speeltafel zijn! Zo kun je bijvoorbeeld een autobaan tekenen op de tafel zodat je kind met autootjes erop kan spelen. Ook dient hij perfect als knutseltafel. Zet er een klein stoeltje achter en klaar is Kees.

Julia van Rijn
ID: 8665

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven