Huis
Tuin
Video

IKEA Hacks: dit kun je allemaal doen met het BEKVÄM kruidenrekje

IKEA is een van onze favoriete meubelzaken. De winkel is betaalbaar, leuk om doorheen te struinen en de spullen zijn ontzettend veelzijdig. En van dat laatste maken we handig gebruik met deze IKEA hacks. Deze week vertellen we wat je allemaal kunt doen met het BEKVÄM kruidenrekje.

Het BEKVÄM kruidenrekje van IKEA is handig in de keuken om je kruiden, specerijen en flesjes olie in op te bergen. Echter is hij voor nog veel meer dingen handig. En het fijne is, hij kost slechts 3,59 euro!

1. Handige wandplank

Het rekje kan ook prima dienen als plankje voor aan de muur. Je kunt er allerlei spullen in kwijt ter decoratie. Denk aan schilderijtjes, plantjes, noem maar op! Je kunt de BEKVÄM ook een ander kleurtje verven om het beter in je interieur te laten passen.

2. In de badkamer

Heb je niet zo veel ruimte om spullen op te bergen in je badkamer? Hang dan één of meerdere BEKVÄM kruidenrekjes op! Je kunt hier makkelijk al je make-up, crèmes, flesjes en zeepjes kwijt. Zo bespaar je ruimte maar kun je toch overal makkelijk bij. Ook leuk: hang er eentje op z'n kop zoals het onderste plankje, zodat je er ook bredere voorwerpen op kunt zetten. 

3. Kledingrek

Het BEKVÄM kruidenrek lijkt misschien een beetje klein voor kleding, maar het kan echt. Het werkt echter wel alleen voor babykleertjes. Het enige wat je hoeft te doen, is het kruidenrek ondersteboven ophangen. Nu kun je aan het balkje kleine kledinghangers met kleding hangen. Bovenop kun je dan nog kleine spulletjes kwijt.

4. In de keuken

Je kunt het kruidenrekje ook gebruiken waar hij oorspronkelijk hoort: in de keuken. Zo kun je hem ondersteboven ophangen en er haakjes aanhangen. Hier kun je vervolgens keukengerei, een schort en andere dingen aan hangen. Ook kan hij dienen als handdoekenrek.

5. De boekenplank

Heb je ook wel eens dat je boeken niet netjes op de plank blijven staan? Dan heb je misschien wel een BEKVÄM rekje nodig. Je kunt hier namelijk heel leuk je (kinder)boeken in opbergen zonder dat ze vallen. Het is handig en ziet er ook nog eens mooi uit.

Julia van Rijn
ID: 8601

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven