Huis
Tuin
Video

IKEA Hacks: 3 dingen die je met de populaire FLÅDIS-mand kunt doen

IKEA is één van onze favoriete meubelzaken. De winkel is betaalbaar, leuk om doorheen te struinen en de spullen zijn ontzettend veelzijdig. En van dat laatste maken we handig gebruik met deze IKEA-hacks. Deze week vertellen we je wat je allemaal kunt doen met de populaire FLÅDIS-mand.

De IKEA FLÅDIS is een mand van zeegras die supergoed past in een interieur met een natuurlijke sfeer. Je kunt hem hier voor veel dingen gebruiken.

1. Stijlvolle plantenbak

Plantenbakken zijn er in alle vormen en maten, maar een mand wordt nog maar zelden gebruikt. Zonde, want juist door het materiaal van de FLADIS van IKEA, past het zo goed bij de planten. Zorg er wel voor dat je plant nog in een plastic binnenpot staat en zet er eventueel een schoteltje onder tegen het lekken.

fladis mand

2. Voor je sokken

Loopt jouw sokkenlade ook altijd helemaal over? Misschien is het dan tijd om ze te verplaatsen. Naar deze leuke mand bijvoorbeeld. Er passen heel veel sokken in en het dient ook gewoon als leuk accessoire in je slaapkamer. Handig!

fladis mand 2

3. Mooi versieren

Vind je deze IKEA-mand toch nog een beetje saai? Dan kun je er makkelijk je eigen draai aan geven. Zo kun je er franjes of pompoms aan naaien. Ook kun je er met wol leuke vormpjes of kleuren in weven of je pakt er een verfkwast bij. Zo kun je hem helemaal stylen naar jouw interieur.

Bekijk ook:

Fotocredits
Headerfoto: IKEA https://www.ikea.com/nl/nl/p/fladis-mand-zeegras-60322173/
Foto 1: @frau_mesch https://www.instagram.com/p/BultudnHnb8/
Foto 2: IKEA https://www.ikea.com/nl/nl/p/fladis-mand-zeegras-60322173/
Foto 3: @aproudhome https://www.instagram.com/p/BzlhuoICtbt/

Julia van Rijn
ID: 9171

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven