Huis
Tuin
Video

IKEA Hacks: 3 stijlvolle manieren om de nieuwe LUBBAN roltafel te gebruiken

IKEA is een van onze favoriete meubelzaken. De winkel is betaalbaar, leuk om doorheen te struinen en de spullen zijn ontzettend veelzijdig. En van dat laatste maken we handig gebruik met deze IKEA-hacks. Deze week vertellen we je 3 manieren om de LUBBAN roltafel te gebruiken.

1. Gebruik het als nachtkastje

Je kunt dit fijne karretje heel makkelijk gebruiken als nachtkastje. Je kunt hierin boeken kwijt die je momenteel aan het lezen bent, maar bijvoorbeeld ook een flesje water of je telefoon in leggen. Kortom, genoeg ruimte om je essentials voor het slapengaan in te leggen.

2. Gebruik het als rijdend dienblad

Op deze manier hoef je niet twintig keer heen en terug naar de keuken te lopen voor koffie, thee, taart of lepeltjes. Neem alles in een keer mee zonder te morsen. Zo kun je direct met je gasten gaan zitten en genieten van je (nu nog) warme kopje koffie.

3. In de woonkamer als bijzettafel

 Afstandsbedieningen, tijdschriften of je kop thee; je kunt alles opbergen op dit karretje. Zo heb je alles snel bij de hand, want je trekt de trolley zo naar je toe. Daarnaast is hij lekker ruimtelijk en geeft een luchtige sfeer, dus ook goed geschikt voor de wat kleinere woonkamers.

Fotocredits

Alle foto's: IKEA

Esmée Duindam
ID: 9161

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven