Huis
Tuin
Video

Tof! Deze stijlvolle tafellamp is tegelijkertijd ook een speaker

IKEA is de laatste tijd erg op dreef als het gaat om tech-producten. Laatst schreven we al over de gordijnen met voice-control, en nu hebben ze weer iets nieuws. IKEA brengt namelijk binnenkort een tafellamp op de markt met ingebouwde speaker!

Het product is dus letterlijk een tafellamp met ingebouwde geluidsbox. Superhandig, want zo bespaar je ruimte in huis. Wij zijn nu al fan!

Samen met Sonos

Voor deze speakerlamp is IKEA gaan samenwerken met Sonos. Dit bedrijf maakt speakers die met elkaar in contact staan via draadloos internet. Deze technologie hebben ze gecombineerd met een IKEA-lamp: et voilà! Een handig twee-in-een product.

Techniek in huis

Techniek in huis is de laatste tijd niet meer weg te denken. Je kunt tegenwoordig alles bedienen met een app of zelfs met je stem. Zo kun je deze lamp bedienen met een app van IKEA. Je kunt er bijvoorbeeld muziek van Spotify of YouTube afspelen, maar je kunt de speaker ook aansluiten aan de televisie.

Symfonisk

De tafellamp heet de Symfonisk en gaat 179 euro kosten. Je moet er echter nog wel heel eventjes op wachten, want hij komt pas op 1 augustus 2019 uit.

Julia van Rijn
ID: 8845

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven